Rólunk


Itt most magamról kénre írnom….De mivel ez a rólunk oldal,így ténylegesen szóljon RÓLUNK!

Rólunk kismamákról és gyakorló anyukákról akik a legjobbat akarjuk gyermekeink számára. Nem csak most, hanem a jövőben is. A gyermekeink jövője nagyban függ a mi, mai döntéseinktől.

Vajon mennyire tartjuk fontosnak az egészséges fejlődésüket? Akár fizikai akár érzelmi szempontból. Vajon mit szeretnénk, milyen környezetben nőjenek fel a gyermekeink, unokáink?

Ha például, mosható pelenkát használunk azonkívül, hogy már ma pénzt spórolunk meg vele, a jövő nemzedékére kevesebb hulladékot hagyunk, nem beszélve az eldobható előállításához használt energia, víz és vegyszer mennyiségéről.

Csak nagyon röviden írnák magamról.

Négy gyermek anyukája vagyok egy pici faluban a Duna partján,közel a déli határhoz.

Negyedik gyermekünk születésekor ismerkedtem meg a modern mosható pelenkával,ami igazi szenvedéllyé vált.Először csak vásároltam a különböző cuki mintás pelusokat,majd később egy másik mosható pelenkát használó anyuka unszolására és mivel varrónőként dolgoztam a baba születése előtt,megpróbálkoztam a varrásával is.

Először csak saját használatra készültek pelenka külsők,majd miután több anyuka is tesztelte azokat,kezdtem eladásra is készíteni.Így “megszületett” az ötödik gyermekem Pi-Lu Babies néven.

Eredeti szakmámat tekintve porcelánfestő lennék,de a varrásban tudom kiélni a kreativitásom és a mosható pelenka iránti rajongásom.

Fontosnak tartom,hogy minél több kismama és kispapa megismerje a modern mosható pelenkát,amivel a spóroláson kívül még a környezetünket is óvjuk.